شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار پزشکیان: حل مسئله حجاب به‌صورت اجباری نه عملی است نه صحیح

آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار پزشکیان: حل مسئله حجاب به‌صورت اجباری نه عملی است نه صحیح آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: حل مسئله حجاب به‌صورت اجباری نه عملی است و نه صحیح؛ بلکه باید به‌صورت تدریجی و گام‌به‌گام اقدام شود و دولت ابتدا از کارمندان خانم در ادارات شروع کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 31
کد خبر: ۲۶۱۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله ناصر مکارم شیرازی امروز ۱۰آبان‌ماه در دیدار با رئیس جمهور و هیئت همراه به مشکلات معیشتی، مسکن و درمانی مردم اشاره کرد و گفت: مردم در تماس‌ها و نامه‌هایی که به ما ارسال می‌کنند، نسبت به مشکلات گرانی مواد خوراکی، مسکن و پزشکی گلایه‌مند هستند.

وی مشکل مسکن را مهم دانست و افزود: باید مسکن با قیمتی که به مردم وعده داده شده تحویل شود، و افزایش قیمت در هنگام تحویل باعث ایجاد مشکل برای مردم می‌شود.

 به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله مکارم شیرازی، این مرجع تقلید بی انصافی مالکان مسکن را نیز در افزایش اجاره بها مؤثر دانست و تصریح کرد: افزایش چندبرابری نرخ اجاره و رهن واقعاً بی انصافی است.

آیت الله مکارم شیرازی، شایستگی و صلاحیت را شاخصه مهم در انتخاب مدیران موفق دانست و گفت: اینکه برخی، چون در ستاد‌های انتخاباتی فعال بودند، پس باید مدیریت‌ها به آنها واگذار شود، صحیح نیست و نباید انتخاب مدیران را فدای فعالان انتخاباتی کرد، بلکه باید از افراد شایسته و کاردان، قوی و بومی استفاده کرد؛ البته خدمات آنها هم جبران شود.

وی رعایت حجاب به خصوص در اماکن تفریحی و گردشگری را ضروری دانست و اضافه کرد: حل مسئله حجاب به صورت اجباری نه عملی است و نه صحیح؛ بلکه باید به صورت تدریجی و گام به گام اقدام شود و دولت ابتدا از کارمندان خانم در ادارات شروع کند.

آیت الله مکارم شیرازی در ادامه به زمزمه‌های افزایش قیمت بنزین اشاره کرد و گفت: افزایش قیمت بنزین سبب گرانی تمام اجناس می‌شود که تحمل آن برای مردم مشکل است.

این مرجع تقلید، حل مسئله فرودگاه قم را در پیشرفت استان قم مهم برشمرد و تأکید کرد: قم متعلق به تمام جهان اسلام است و باید با این دید به قم نگاه کرد.

وی، وجود بارگاه ملکوتی حضرت فاطمۀ معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران را از جاذبه‌های معنوی قم شمرده و خواستار تسهیل رفت و آمد زائران شدند.

آیت الله مکارم شیرازی حضور بیش از هفتاد هزار طلبه علوم دینی را فرصت بسیار مناسبی برای دولت دانست و تاکید کرد: دولت می‌تواند از ظرفیت‌های حوزه علمیه استفاده کند.

وی در پایان این دیدار، رئیس جمهور و اعضای دولت را به توکل بر خدا و توسل به حضرت ولی عصر (عج)، برای حل مشکلات و پیشبرد کار‌های کشور فرا خواند و گفت: ما برای موفقیت شما و دولت دعا می‌کنیم تا إن شاءالله بتوانید مشکلات مردم را حل کنید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار